Όροι Χρήσης των Forums και του Site Μας - Terms of Our Forums and Site Use
  
Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή σας στα forums μας, είναι να είστε άνω των 18 ετών. Σε διαφορετική περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η εγγραφή σας και συμμετοχή σας στα forums μας.
Δικαιώματα έργων διάνοιας
Το σήμα, το λογότυπο, τα γραφικά, τα animation, ο ήχος, και ο γενικότερος διασχηματισμός του site μας προστατεύονται από την εκάστοτε ισχύουσα Ελληνική και κοινοτική νομοθεσία περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η χωρίς την έγγραφη συναίνεση του Διαχειριστή ή η χωρίς Αναφορά στο site μας αναδημοσίευση ολικά ή μερικά από οποιονδήποτε τρίτο περιεχόμενου του site μας (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά αναφέρονται στοιχεία από τη Βάση Δεδομένων των Αγώνων, αποσπάσματα από το δημόσιο forum, άρθρα της ιστοσελίδας).

ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ GREEKDRAGSTER.COM ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
To GreekDragster.com δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που στέλνονται από τους χρήστες. Επιπλέον δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την πληρότητα, την ακρίβεια ή τη χρησιμότητα οποιουδήποτε μηνύματος, και δεν είμαστε αρμόδιοι για το περιεχόμενο οποιουδήποτε μηνύματος ή για ζημιές ή καταστροφές που μπορεί να προκύψουν από εφαρμογή αυτών που αναφέρονται στα μηνύματα. Τα μηνύματα εκφράζουν τη γνώμη του συντάκτη του μηνύματος και όχι απαραιτήτως τη γνώμη του GreekDragster.com.

Δεν φέρουμε επίσης καμμιά ευθύνη για το υλικό ή τα links (συνδέσμους) που ανεβάζουν τα μέλη του site μας, στο forum για περιπτώσεις παραβίασης Πνευματικών ή Άλλων Δικαιωμάτων. Εάν κάποιος πιστεύει ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά του, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας (παρέχοντάς μας ικανοποιητικά στοιχεία για την παραβίαση των δικαιωμάτων του), διαφορετικά αποδέχεται τη δήλωσή μας αυτή.

Οποιοσδήποτε χρήστης διαπιστώσει ότι ένα μήνυμα είναι απαράδεκτο, μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή των προσωπικών μηνυμάτων. Έχουμε τη δυνατότητα να διαγράψουμε τα απαράδεκτα μηνύματα και θα κάνουμε κάθε προσπάθεια σε αυτή την κατέυθυνση, μέσα σε ένα λογικό χρονικό πλαίσιο, εάν συμφωνήσουμε ότι η διαγραφή αυτή είναι απαραίτητη. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

ΕΤΣΙ ΣΑΝ SITE ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ (Ή ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ) ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ.

Συμφωνείτε, μέσω της χρήσης αυτής της υπηρεσίας σας, ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε αυτό τα forums του GreekDragster.com για να ταχυδρομήσετε οποιοδήποτε υλικό που είναι εσκεμμένα ψεύτικο ή/και δυσφημιστικό, ανακριβές, καταχρηστικό, χυδαίο, μισητό, άσεμνο, βέβηλο, που μπορεί να προσβάλλει την ιδιωτική ή επαγγελματική ζωή ενός προσώπου ή εταιρείας ή που παραβιάζει οποιουδήποτε νόμο.

Συμφωνείτε επίσης να μην ταχυδρομήσετε οποιωνδήποτε χρηστών το υλικό (τα μηνύματα) εκτός αν έχετε τα πνευματικά δικαιώματα των μηνυμάτων αυτών.

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ FORUMS, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ (ΟΠΩΣ MEMBERS, CLUB MEMBERS, EDITORS ΚΛΠ) ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ FORUMS KAI ΦΕΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ / ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ.


Κατ' αρχήν ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ στην παρέα μας. Παρακάτω, ανάμεσα στα υπόλοιπα, αναφέρουμε ξανά τους όρους χρήσης των forums μας, στους οποίους έχετε ήδη συμφωνήσει κατά την εγγραφή σας εδώ. Κατά καιρούς, όπως σε όλα τα forums του κόσμου, έχουν παρατηρηθεί προβλήματα ανάρμοστης συμπεριφοράς ή μη τήρησης των κανόνων, των όρων. Εμείς έχουμε αποφασίσει να τηρούμε με ευλάβεια τους κανόνες γιατί πιστεύουμε (και η πράξη έχει αποδείξει) ότι μόνο έτσι μπορούμε να διατηρήσουμε ένα σωστό χώρο και ένα σωστό κλίμα για τους φίλους - μέλη μας. Καλά μηνύματα!

[ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ]
Ορισμένες φορές βοηθάει η χρήση ενός σωστού παραδείγματος γιατί μπορούμε έτσι να κατανοήσουμε καλύτερα την ουσία ενός όρου ή μιας απαγόρευσης. Ας παρομοιάσουμε λοιπόν τα forums μας σαν ένα δικό μας χώρο, ιδιόκτητο, τον οποίο έχουμε διαμορφώσει με δικά μας έξοδα, τον φροντίζουμε να είναι καθαρός και λειτουργικός και σας καλούμε να έρθετε, χωρίς κανένα προσωπικό σας έξοδο, να περάσετε καλά, να συζητήσετε, να διαφωνήσετε, ακόμα και να τσακωθείτε μεταξύ σας καμιά φορά, μέσα όμως σε φυσιολογικά όρια.

Όταν έρχεστε, σας καλωσορίζουμε και σας ζητάμε μία ταυτότητα για να δούμε ότι είστε όντως μέλη μας. Δεν επιτρέπουμε στους guests να παρακολουθούν τα μηνύματα των forums μας. Επίσης, μέχρι να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας (κατάσταση Awaiting Authorization) μπορείτε να διαβάζετε μόνο τους κανόνες αυτούς.

Ο χώρος μας χωρίζεται σε επιμέρους ορόφους και δωμάτια (τις categories και τα forums) όπου κάθε δωμάτιο έχει ομιλητές με συγκεκριμένη κατηγορία θεμάτων. Παραδείγματα κατηγοριών είναι οι αγώνες, οι βελτιώσεις, οι κόντρες κλπ ενώ παραδείγματα forums μιας κατηγορίας είναι οι βελτιώσεις των audi, οι βελτιώσεις των suzuki κοκ. Μέσα σε κάθε forum, σε κάθε δωμάτιο, υπάρχουν πολλά τραπέζια, τα topics, όπου εσείς μπορείτε να καθήσετε και να μιλήστε με άλλους. Στην συζήτησή σας όμως αυτή δεν μπορείτε να μιλάτε για άσχετα θέματα. Αν θέλετε να μιλήσετε για κάτι άσχετο, κάτι διαφορετικό, ξεκινήστε ένα άλλο topic, καθήστε με λίγα λόγια σε άλλο τραπέζι, δικό σας και προσκαλέστε άλλους συνομιλητες. Ακόμα, αν κάποιος χρήστης δημιουργήσει ένα topic για συγκεκριμένο σκοπό και δηλώσει από την αρχή ότι θέλει συγκεκριμένες απαντήσεις και τίποτε άλλο, οφείλετε να το σεβαστείτε. Παράδειγμα η πρόσφατη δημιουργία ενός topic που ο δημιουργός του ζητούσε αντίπαλο σε κόντρα. Μπήκε μέσα ο καθένας και έγραψε ό,τι πιο άσχετο μπορούσε με αποτέλεσμα την καταστροφή του topic. Τέτοια γεγονότα απαγορεύονται αυστηρά από εδώ και στο εξής.

[ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ]
Ως χρήστες έχετε δικαιώματα και υποχρεώσεις. Μην το ξεχνάτε αυτό. Δεν μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Και δεν είστε ανώνυμοι. Έχετε δώσει ταυτότητα στην είσοδο. Συμπεριφερθείτε ανάλογα με τον τρόπο που θα συμπεριφερόσαστε αν βρισκόσασταν σε έναν πραγματικό χώρο όπως αυτός του παραδείγματος.

[ΒΑΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ]

01) ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ.
Το όνομα και το password που θα διαλέξετε είναι case sensitive: π.χ. το dragster είναι διαφορετικό από το Dragster ή το drAGster. Κάθε χρήστης/-τρια του site, επιτρέπεται να δημιουργήσει έναν λογαριασμό (account) και μόνο. Σε περίπτωση που δημιουργήσει πάνω από έναν λογαριασμό, κινδυνεύει να του/της απαγορευτεί η είσοδος στο website.

02) ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΑΣ.
Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:

  • Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
  • Δημόσια Πρόσωπα
  • Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
  • Άλλους χρήστες του site

Ο χρήστης ο οποίος ειρωνεύεται τους άλλους, απειλεί, βρίζει και γενικά προκαλεί με τη συμπεριφορά του, το όνομά του ή ακόμα και το εικονίδιό του θα απομακρύνεται αμέσως, συνήθως χωρίς ΚΑΜΙΑ προειδοποίηση. Η προσβολή και η βρισιά αναδυκνείεται μέσα από το νόημα της πρότασης ακόμα και χωρίς τη χρήση των "κακών" λέξεων. Σκοπός μας δεν είναι να μετατρέψουμε τα forums μας σε εκκλησία, σκοπός μας είναι να πετάξουμε έξω τους ανεγκέφαλους που νομίζουν ότι μπορούν να μιλάνε όπως όταν βρίσκονται σπίτι τους.

03) ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ HACKERS
Κάθε προσπάθεια παραβίασης ή καταστροφής του forum αυτού θα εντοπίζεται και θα αναφέρεται στον αντίστοιχο administrator του παραβάτη. Επίσης, θα ακολουθούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

04) ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ.
Είναι τακτική μας να μην επιτρέπουμε τον σχολιασμό (κυρίως τον αρνητικό) των επαγγελματιών, ειδικά των Ελλήνων. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο κάθε σχολιασμός είναι υποκινούμενος ή όχι, άρα δεν μπορούμε να ελέγξουμε μια τέτοια κατάσταση. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!!

Εξαίρεση σε αυτό αποτελεί ο σχολιασμός (θετικός ή αρνητικός) - μέσα σε σωστά πλαίσια - άρθρων του ειδικού τύπου που ασχολείται με βελτιώσεις και αγώνες dragster, αφού θεωρούμε ότι με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσουμε στη βελτίωση του χώρου αυτού. Οι χρήστες όμως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζονται και σε καμία περίπτωση αυτό (το ότι επιτρέπουμε το σχολιασμό άρθρων του ειδικού τύπου) δεν σημαίνει ότι εμείς συμφωνούμε μαζί τους ή ότι υιοθετούμε την άποψή τους.

Οι χρήστες που θα δυσφημούν κάποιον επαγγελματία θα απομακρύνονται αμέσως και χωρίς καμία προειδοποίηση.

05) ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΙ ΕΜΜΕΣΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Η ΑΛΛΩΝ SITES, ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΛΠ.
Δεν επιτρέπουμε την έμμεση διαφήμιση των προϊόντων οποιουδήποτε, μέσα από τα forums μας. Επιτρέπεται όμως η αναφορά στα ονόματα των επαγγελματιών καθώς και στη δουλειά τους. Άλλωστε από την αρχή που το site μας ανέβηκε στον αέρα, τον Οκτώβριο του 2001, συστηματικά διαφημίζει τους επαγγελματίες του χώρου και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Απόδειξη αυτού είναι οι χιλιάδες φωτογραφίες των αγωνιστικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στους αγώνες, οι αναφορές στους χορηγούς των αγωνιζομένων στα αποτελέσματα των αγώνων, οι παρουσιάσεις της δουλειάς τους κ.ο.κ.

Η διαφήμιση ή η αναφορά σε προϊόντα, απαγορεύεται οπουδήποτε: στα topics, στην υπογραφή του μέλους, στο avatar του μέλους ή οπουδήποτε αλλού μπορεί να εμφανιστεί. Ας δούμε καλύτερα μερικά παραδείγματα:

Προχθές άνοιξα με το Opel που φτιάχνει ο Papacosmas Racing. (Αποδεκτό).
Το Opel του Papacosmas Racing πυροβολάει! (Αποδεκτό)
Ο Παπακοσμάς Racing έφερε νέα μπεκ για τα opel (Έμμεση διαφήμιση - Το μέλος διαγράφεται αμέσως).
Το περιοδικό DriveMe παρουσιάζει ένα Punto με 1900 άλογα (Αποδεκτό).
Διάβασα στο DriveMe για τα νέα μπεκ που έφερε ο Papacosmas Racing (Έμμεση διαφήμιση - Το μέλος διαγράφεται αμέσως).
Χρήστης με υπογραφή "Papacosmas Racing" (Αποδεκτό).
Χρήστης με υπογραφή "Πουλάω τετραπίστονες δαγκάνες για Audi" (Έμμεση διαφήμιση - Το μέλος διαγράφεται αμέσως).

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, το μόνο που επιθυμούμε να μπλοκάρουμε είναι την έμμεση διαφήμιση προϊόντων και όχι την συνομιλία σας ή την αναφορά στους επαγγελματίες. Βοηθήστε μας σε αυτό.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην επιτρέπουμε τις αναφορές ή τη χρήση usernames, υπογραφών κλπ που παραπέμπουν σε περιοδικά ή sites.

06) ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ Ή ΧΟΡΗΓΙΕΣ
Ο ιστοχώρος μας δέχεται αποκλειστικά και μόνο χορηγίες οι οποίες τον βοηθούν να ανταπεξέλθει στα έξοδα συντήρησής του. Ο ιστοχώρος δεν συνδέεται με οποιαδήποτε μορφή σχέσεως (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά αναφέρεται σχέση υπαλληλίας, εντολής, προστήσεως, εταιρίας, συνεταιρισμού, franchise) και συνεπώς φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο και την ακρίβεια των περιεχομένων των διαφημίσεων ή/και για την ποιότητα και τις χρεώσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών των διαφημιζόμενων.

07) ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ TOPICS.
Το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει πάρει πραγματικά μεγάλες διαστάσεις και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη συντήρηση των forums. Οι χρήστες που δεν τηρούν αυτό τον κανόνα θα δέχονται παρατήρηση και μπορούν μέχρι και να απομακρυνθούν αν δημιουργούν συστηματικά πρόβλημα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε topics που έχουν δημιουργηθεί για ειδικό σκοπό όπως πρόσκληση σε κόντρα κ.λ.π. Μην απαντάτε με άσχετα posts. Σε αυτό το τραπέζι κάθεται κάποιος και περιμένει συγκεκριμένους συνομιλητές. Σε κάθε περίπτωση που είναι ανάγκη να επικοινωνήσετε με το δημιουργό ενός topic αλλά θέλετε να τον ρωτήσετε κάτι άσχετο, χρησιμοποιήστε τα Private Messages PM.

08) ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΝΕΑ TOPICS.
Πολλά νέα μέλη δημιουργούν νέα topics σε άσχετα forums ή/και κατηγορίες. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί γιατί επιβαρύνετε πολύ το έργο των moderators.

09) ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.
α) Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικά και όχι με Ellinika. Αυτό και κάνει το forum μας πιο "ωραίο" εμφανισιακά, αλλά και τα ίδια τα μηνύματα γίνονται πιο ευκολοδιάβαστα.
β) Μην γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ή με bold γράμματα. Αυτό είναι σαν να φωνάζετε. Χρησιμοποιήστε τα κεφαλαία ή/και τα bold με σύνεση. Η αλόγιστη χρήση ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ή/και bold θα επιφέρει παρατήρηση.
γ) Η χρήση των quote να γίνεται με σύνση και να περιλαμβάνει μόνο το τμήμα το μηνύματος του προηγούμενου μέλους στο οποίο θέλουμε να απαντήσουμε.

10) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗ.
Σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία, απαγορεύεται αυστηρά η δημοσιοποίηση οποιουδήποτε προσωπικού δεδομένου οποιουδήποτε πολίτη! Παρακαλούμε βοηθήστε μας και ενημερώστε μας ΑΜΕΣΩΣ αν αντιληφθείτε ότι κάποιος άλλος χρήστης μέσα στα forums δημοσιοποιεί προσωπικά δεδομένα οποιουδήποτε Έλληνα ή Αλλοδαπού πολίτη.

11) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Ή ΤΑ LINK ΣΕ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ Ή ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις, συζητήσεις και ανταλλαγές πληροφοριών για οτιδήποτε παράνομο (π.χ. παιδική πορνεία και πορνογραφία, ναρκωτικά κ.α.).

[ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ]
Κάθε μέλος που εγγράφεται στο forum μας, συμπληρώνει όνομα (nickname), μια διεύθυση e-mail (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο), και ένα συνθηματικό (password). Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα κατά την εγγραφή και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο λόγο. Το site μας δεν πουλά, ενοικιάζει, ή καθ' οιονδήποτε άλλον τρόπο παραχωρεί τα e-mail αυτά προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

[ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ MODERATORS]
Μπορείτε να βοηθήσετε σημαντικά τους Moderators στην διατήρηση των forums μας σε καλή κατάσταση. Όταν δείτε κάτι πολύ άσχημο, μπορείτε να το αναφέρετε κάνοντας κλικ στο Report to Moderator που υπάρχει δίπλα σε κάθε post. Βοηθώντας τους moderators, βοηθάτε στην διατήρηση της ποιότητας του χώρου στον οποίο περνάτε κάποιον από τον ελεύθερο χρόνο σας.

[ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ]
Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποιο πρόβλημα, είτε κατά τη διαδικασία εγγραφής, είτε κατά την διαδικασία δημιουργίας ενός μηνύματος είτε κάπου αλλού, διαβάστε τις "ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ" που υπάρχουν στο forum "ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FORUM". Αν με αυτό τον τρόπο δεν βρείτε λύση, τότε στείλτε e-mail στο webmaster@greekdragster.com .

[Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ]
Τελυταίο αλλά πολύ σημαντικό αναφέρουμε το γεγονός ότι η γνώμη σας μετράει σε εμάς. Το site μας και τα forums μας είναι η ζωντανή απόδειξη αυτού. Η διαμόρφωσή του και η σημερινή του εικόνα είναι το αποτέλεσμα της δικής σας γνώμης και συμμετοχής. Στο webmaster@greekdragster.com μπορείτε να επικοινωνείτε για οποιοδήποτε θέμα επιθυμείτε.

[ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ GREEKDRAGSTER.COM ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ]
To GreekDragster.com δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που στέλνονται από τους χρήστες. Επιπλέον δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την πληρότητα, την ακρίβεια ή τη χρησιμότητα οποιουδήποτε μηνύματος, και δεν είμαστε αρμόδιοι για το περιεχόμενο οποιουδήποτε μηνύματος ή για ζημιές ή καταστροφές που μπορεί να προκύψουν από εφαρμογή αυτών που αναφέρονται στα μηνύματα. Τα μηνύματα εκφράζουν τη γνώμη του συντάκτη του μηνύματος και όχι απαραιτήτως τη γνώμη του GreekDragster.com.

Δεν φέρουμε επίσης καμμιά ευθύνη για το υλικό ή τα links (συνδέσμους) που ανεβάζουν τα μέλη του site μας, στο forum. Εάν κάποιος πιστεύει ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά του, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας (παρέχοντάς μας ικανοποιητικά στοιχεία για την παραβίαση των δικαιωμάτων του), διαφορετικά αποδέχεται τη δήλωσή μας αυτή.

Οποιοσδήποτε χρήστης διαπιστώσει ότι ένα μήνυμα είναι απαράδεκτο, μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή των προσωπικών μηνυμάτων. Έχουμε τη δυνατότητα να διαγράψουμε τα απαράδεκτα μηνύματα και θα κάνουμε κάθε προσπάθεια σε αυτή την κατέυθυνση, μέσα σε ένα λογικό χρονικό πλαίσιο, εάν συμφωνήσουμε ότι η διαγραφή αυτή είναι απαραίτητη. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

ΕΤΣΙ ΣΑΝ SITE ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ (Ή ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ) ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ.

Συμφωνείτε, μέσω της χρήσης αυτής της υπηρεσίας σας, ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε αυτό τα forums του GreekDragster.com για να ταχυδρομήσετε οποιοδήποτε υλικό που είναι εσκεμμένα ψεύτικο ή/και δυσφημιστικό, ανακριβές, καταχρηστικό, χυδαίο, μισητό, άσεμνο, βέβηλο, που μπορεί να προσβάλλει την ιδιωτική ή επαγγελματική ζωή ενός προσώπου ή εταιρείας ή που παραβιάζει οποιουδήποτε νόμο.

Συμφωνείτε επίσης να μην ταχυδρομήσετε οποιωνδήποτε χρηστών το υλικό (τα μηνύματα) εκτός αν έχετε τα πνευματικά δικαιώματα των μηνυμάτων αυτών.

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ FORUMS, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ (ΟΠΩΣ MEMBERS, CLUB MEMBERS, EDITORS ΚΛΠ) ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ FORUMS KAI ΦΕΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ / ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ.