Αγωνιστικά Νέα & Φήμες - Racing News & Rumors | Τι γυρεύει ο 'Casper' στη Μαλαισία;
12.02.2016 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μία ακόμα ευχάριστη είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει το υψηλό επίπεδο του ελληνικού drag racing, των ελλήνων βελτιωτών και οδηγών.

Σύμφωνα και με το automotopatras.gr, η MUSC (οργανισμός από την Μαλαισία αναγνωρισμένος από το κράτος όπου ασχολείται με τους Αγώνες Dragster) προσκάλεσε επίσημα τον 'Ελληνα αναβάτη και πολυπρωταθλητή Γιάννη Λαμπρόπουλο να συμμετάσχει σε αγώνα σε μακρινή Μαλαισία. Ο Γιάννης έχει έρθει σε επαφή με τους αρμόδιους για τα διαδικαστικά και τις λεπτομέρειες κι ετοιμάζεται πυρετωδώς για να αναχωρήσει το 1ο δεκαήμερο του Μαρτίου. Χαρακτηριστικό είναι ότι η MUSC γράφει στην ιστοσελίδα της: 'Διάσημος Drag Racer από την Ελλάδα μαζί με την ομάδα του CASPER Racing / Togias Team επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή τους στον αγώνα μας της 11ης και 12ης Μαρτίου 2016. Καλωσήρθατε στη Μαλαισία αδέρφια μας Έλληνες!'. Ταυτόχρονα, το αθλητικό του σωματείο, ο ΑΣΗ, αλλά και η ΑΜΟΤΟΕ θα βοηθήσουν οικονομικά την προσπάθεια αυτή, τα έξοδα της οποίας είναι πολλά αφού η ομάδα θα αποτελείται από 4 άτομα και τουλάχιστον 150 κιλά σε cargo.

Για τους μη γνώστες του ελληνικού drag racing, να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης δεν είναι ο μόνος ξεχωριστός οδηγός. Το ελληνικό drag racing έχει πολύ βάθος και μεγάλη ποιότητα, κάτι που θα φανεί ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αποστολή και πολλά συγχαρητήρια στο Γιάννη Λαμπρόπουλο και την ομάδα του και κατ' επέκταση σε όλους τους έλληνες οδηγούς κι αναβάτες.

Περισσότερες πληροφορίες:

 
 
Execution & Transfer Time: 0,002 secs.
© greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.